Vihdoinkin ykkönen!

Share |

Maanantai 16.9.2013 klo 22.48


Sunnuntaina oli hieno päivä, koska vihdoinkin saimme Demin kanssa NOME:sta ykkönen. Oli kivaa kun onnistuimme Kiharamestaruudessa, ja Demi sai tittelin Kiharakisälli, oli kokeen paras koira, ja minä sain paras ALO ohjaajan palkinnon. Demi teki hienoa työtä, oli kuuliainen ja helppo ohjata, ja koe tuntui helpolta.

Tuomarin kommenti yleisvaikutelmasta : "Miellyttävä pari joka selvittää tehtävät melko mukavalla tavalla. Kivaa katseltavaa."  :) Koko arvostelu löytyy uutisissa.

Pari viikkoa sitten oltiin Raaseporissa nomekokeessa, sekin koe meni niin  hyvin että päästiin jäljelle, mutta Demi ei löytänyt kania. Ihmeellistä.

Parissa tokokokokeessakin ollaan käyty, toinen loppui ennen kun se ehti alkaa, koska Demi istui paikallolossa, ja makasi paikallaistumisessa, joten keskeytin.

Inkoon tokossa nollattiin jälleen paikallaistumisen ja myös ruudun, Demi meni maahan tassut ruudun ulkopuolella.. Nämä kokeet olivat samana viikonloppuna, toinen lauantaina Siuntiossa, ja Inkoon koe oli sunnutaina. Oli todella kuuma molempina päivinä, ja Demi hyytyi lämmöstä, sekä kärpäset häiritsivät paikallaolossa, jolloin Demi fiksaantui niiden jahtaamiseen, ja unohti kokonaan että piti maata ja istua.. Inkoon kokeesta saimme kuitenkin EVL3 ja ihan hyvät pisteet muista liikkeistä, mutta tuomari oli kyllä kiltti. Olisi ehkä hyvä myös treenata, jos  haluaa mennä kokeeseen.. :)

Smilla kasvaa ja on niin mukava pieni labradori. Oppii nopsasti, osaa jo paljon temppuja, ja rakastaa noutamista. On niin kiltti ja mukava pentu.

ja Molli voi oikein hyvin. Olen niin iloinen siitä. Teräsmummo :)

Kuvia Kiharmestaruudesta, kiitos Marika kuvista! 

demi_8184.jpg

demi_8267.jpg

demi_8271.jpg

Kuvat: Marika Simelius


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini