Treenejä

Share |

Sunnuntai 21.7.2013 klo 11:54


076.jpgTällä viikkolla ollaan vähän treenattukin. Keskiviikkona oltiin hakutreeneissä ja eilen oltiin Andrean kanssa Kemiön saaressa Nannan luona treenamassa nomea.

Keskiviikon treeneissä aloitettiin esineruudulla joka näytti helpolta, mutta olikin kaikille koirille varsin haasteellinen. Smillakin pääsi hakemaan 1 esine :) ja  makkararinkiin. Noin ahne ja sosiaalinen pentu ei nyt oikeastaan mitään makkarinkiä tarvitse, mutta tehtiin sitä nyt kuitenkin. Ei se pahaakaan tee :)

Demille otin risteilyä, pari ensimmäiset pistot olivat kivoja, sen jälkeen mielenkiinto laantui, ei ollut Demin mielestä riittävän jännää, kun maalimies vaan seisoi metsässä, eikä tarvinnut haukkua eikä etsiä.. no nyt on tätäkin kokeiltu, eikä ihan näin kannata Demille toista kertaa ottaa.

Eilen oli kiva päivä, kun mentiin Andrean kanssa Kemiölle Nannan luokse treenaamaan. Demi oli oikein pätevä ja teki sekä markkeeraukset että sokkolinjan vedessä varsin mallikkaasti. Nannan neuvo oli että luota koiraan :)

Meillä oli mukana myös pennut, jotka pääsivät leikkimään keskenään. Kiva päivä. Kuvia.

Olen pari kertaa näyttänyt jäinen varis Smillalle.. Ensimmäien kertaa Smilla innostui vähän liikaa :) mutta nyt pari päivää sitten se meni oikein hyvin, Smilla toi variksen minulle.

Smilla kasvaa ja on oikein ihastuttava pieni noutajan alku :) Demi niin tykkää, käy nuolemassa sitä kun se nukkuu, ja he leikkivät niin mukavasti yhdessä. Myös Molli on sulannut, ja on tosi mukava Smillalle. On mulla vaan nin hienoja kiharoita!

308.jpg 309.jpg

 

 Ja nyt se sujuu vielä paremmin... :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini