Taas EVL1..

Share |

Keskiviikko 30.5.2012 klo 23:36


00.jpgSunnuntaina oltiin taas tokoilemassa, ja vaikka koe ei mennyt ihan nappiin, saatiin kuitenkin ykkönen.

Minä en ollut oikein hyvässä vireessä:):) tein paljon mokia, joista lähti pisteitä,annoin  turhia tuplakäskyjä kun en maltannut odottaa että Demi otti kontaktia ja Zetassa kävelin väärään suuntaan... ja kaikenlaista muuta pientä:):) Ja oli kuuma, jolloin Demi aina vähän hyytyy... näkyi varsinkin kaukoissa joka oli viimeinen liike.

Pisteet: Istuminen 10, paikalla makaaminen 10, seuraaminen 9, Zeta 8, luoksetulo 8,5, Ruutu 8, ohjattu 8, hyppynouto 9, tunnarit 9, kaukkarit 6.

Inkoon WT kokeessa tapasin mukavia samanhenkisiä ihmisiä, ja ollaan nyt treenattu yhdessä pari kertaa. Kerran WT tyyppinen treeni, ja viimeksi treenattiin riistoilla. Petri Paavola on vetänyt treenit meille. Kivoja, onnistuneita treenejä.

Osallistuin Demin kanssa Tomi Sarkkisen koulutukseen toukokuun alussa ja se oli todella mukava koulutus.

Demi on kyllä edistynyt, mutta treenit pitäisi kyllä vaikeuttaa ja matkat pidentää, sitä huomasin Sarkkisen koulutuksessa että olen treenannut liian lyhyet matkat. Tekisi mieli mennä kokeilemaan WT:n AVO luokkaa vielä tänä vuonna, mutta en oikein tiedä mitä kaikkea meidän pitäisi osata:)

Olen ottanut Demille taas variskuurinkin, ja nyt olen kiinnittänyt huomioon Demin mielentilaan, nostanut sen viretila jokos ensin leikkimällä tai näyttämällä ruokakippoa... enkä koskaan pyytänyt noutamaan variksia jos ei Demi ole ollut hyvässä mielentilassa,  ja tällä hetkellä noutaa varikset ongelmitta.. mutta, mutta... sitä en tiedä noutaako se niitä myös kokeessa, jos me nyt johonkin kokeeseen mahdutaan:) tarkoitus on kyllä kokeilla yhtä nome koettakin tänä vuonna, minä en niin helposti periksi anna:):)

Mollin selkä vaivaa, tosi paljon:( on se niin ikävä. Särkylääkkeellä pärjää. Otetaan päivä kerrallaan:(:(

55.jpg

 


Kommentit

1.6.2012 7:33  Seija

Onnea teille ihanat!

1.6.2012 16:39  Åsa

Kiitos Seija!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini