Mollilla synttärit

Share |

Tiistai 15.5.2012 klo 15:58


Niin mun rakas Molli täyttää jo 11 vuotta! Se tuntuu aivan uskomattomalta että se on niin vanha. Äskenhän me Tuulan kanssa sitä haettiin Tyrnävältä, hauska reissu sekin:):)

0000.jpg

Mollin selkä on vieläkin kipeä. Tai oletan että kipu tulee selästä. Levon jälkeen Molli ontuu etutassuaan, ja on jäykkä, eikä enää nouse ylös niin kuin nuorena...

 Niin kun mä jo aikaisemmin kerroin, niin Molli kuvattiin eikä mitään näkynyt, ja pari kertaa on myös hierottu, ilman että olen huomannut yhtään mitään eroa, ei parempaan suuntaa, ei nyt huonompaankaan mutta nyt soitin ell ja pyysin Rimadyyliä, ja tämän jälkeen annan sille sellainen annos särkylääkettä päivittäin, jolla se pysyy oireettomana, loppuelämää.

Ja nyt on Molli taas iloinen ja reipas, ei enää pääse pitkille lenkille, mutta pellolle ja metsään pikkulenkille, ja kohta mennään uimaan, kun vesi vähän lämpenee, ei voi vanhaa viedä kylmään veteen uimaan:):)

Toivottavasti Molli pysyy kauan vielä kanssamme, elämä ilman Mollia on todella vaiketa kuvitella:(:(

Synttärin kunniaksi otettiin tuoreita kuvia. Ja niin on mun Molli vielä komea koira:)

Mutta kun on vanha niin ei enää oikein muista, sen takia piti käydä taaaas tsekkaamassa jos se luu joka piilotettiin kukkapenkille 7 vuotta sitten on vielä tallessa... mutta ei ollut. Kukahan on vienyt Mollin luu:)?

00.jpg

 


Kommentit

15.5.2012 20:21  Eija

Toukokuussa on syntynyt paljon hienoja koiria! Molli on siis kotoisin sieltä minun lapsuusmaisemista :) Mollille terveitä eläkepäiviä!

15.5.2012 20:50  Åsa

Sieltä me haettiin Mollia:) Oli pitkä reissu. Mutta kyllä kannatti. Molli on opettanut minulle niin paljon, ja on niin rakas. Ei ehkä maailman helpoin koira, mutta ah niin ihana persoona;)

19.5.2012 21:54  Tuula

Ei näytä Molli vanhalta . Olihan se reissu joka jäi mieleen..hauska sellainen :) Kyllä Molli vaan on ollut aina hyvä koira ja on edelleenkin..paljon,paljon vuosia vielä Mollille <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini