Kuulumisia

Share |

Keskiviikko 10.8.2011 klo 0:55


Vähän kuulumisia pitkästä aikaa....

Jaa... mitähän minä tänne oikein kirjoitan?

 Voinhan mä tietysit kertoa että heinäkuun alussa oltiin Marttilassa tokoilemassa, ja Demi pyydysti vaan kärpäsiä, eikä keskittynyt mihinkään muuhun. Treenitkin oli kyllä mennyt tosi huonosti, joten en odottanutkaan mitään suurta menestystä. Kolmannen nollan jälkeen päätin keskeyttää ja lähteä kotiin häpeämään:) No ei... mutta oli kyllä ihan turha reissu.

Ja treenirintamalla on ollut hiljaista. Jälkeä  ollaan joskus tehty ja vähän nomea ollaan treenattu, siinä on meidän treenit tämän kesän aikana.

Mutta koirat ovat virkeitä ja terveitä, ja se on pääasia. Emma oli alkukesällä vähän heikko, mutta nyt on taas ihan omaa itsensä, eilen kiipesi aidan yli, ja karkasi naapurin pihalle tsekkaamaan jos löytyisi herkkuja. Tuli kyllä vähän hiki ja tassukin oli vähän kipee, mutta onneksi on oma lampi missä voi käydä plutaamassa. Emma on kyllä mainio. Se ei anna periksi. Teräsmummo.

Molli on myös oikein hyväkuntoinen ja pirtsakka, on vaikeita aina muistaa että sekin on jo yli kymmenen. Se menee kun nuori koira, leikkii Demin kanssa, ja nauttii elämästä. 

Sunnuntaina mennään Demin kanssa nomekokeeseen. Hui kauhistus, ei me kyllä mitään osata, mutta mennään nyt sinne sähläämään, niin on sekin sitten kokeiltu: )

Kaksi mustaa ruusua punaisten kesken:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini