Talvi

Share |

Sunnuntai 12.12.2010 klo 19:56


Vähän kuulumisia pitkästä aikaa...

Kotisivumme sai talvisen ilmeen, ja kuvia on lisätty ja vaihdettu eri sivuilla. Tätä blogiakin pitäisi kai ruveta päivittää vähän ahkerammin...

Talvi tuli harmittavan aikaisin tänä vuonna. Nyt on niin paljon lunta, ettei hakutreenit oikein onnistu, saa vaan tyytyä ilmaisu- ja umpparitreeneihin jossain auratulla alueella.

Hausta sen verran, että tulipas taas huomattu ettei fuskaamalla pääse siinä lajissa mihinkään:) Minä olin ajatellut että nyt edetään lujaa ja toivottavasti mulla on niin fiksu koira että se oppii ihan itse, mut surpirse, surprise ei oppinutkaan. Takapakkia tuli oikein rominalla, joten oli pakko siirtyä takaisin treenaamaan ihan perusjuttuja. Elikkä haamuja, hajumuisti-ukkoja sekä risteilytreenejä harrastettiin Demi kanssa viime treeneissä. Mutta kiva porukka ollaan saatu kokoon, joten toivottavasti treenit jatkuu heti kun sää sallii.

Tokossa  tuli välillä pitkä tauko, jolloin uudet asiat oli unohdettu, joten siinäkin lajissa on kyllä treenattavaa.

Dameja ollaan välillä heitelty, mutta lunta oli viime treeneissä kyllä liikaa...

Jälkeä tein Demille aika sännöllisesti ennen lumen tuloa, ja Demi oppi koko ajan paremmin, toivottavasti voidaan kisata jäljessä ensi vuonna, ja saada tulostakin,  jotta kiharoiden PK oikeudet säilyvät.

Demillä oli lokakuun lopussa juoksut, ja tällä kertaa Demi ei mennyt koomaan, eikä ole ainkaan vielä näyttänyt mitään valeraskausmerkkejä. On ollut aivan normaali, uskomatonta,  mutta aivan ihana juttu.

Mummot ovat hyvässä kunnossa, oikein reippaita ja hyväntuulisia. Metsälenkille eivät enää pääse mukaan, koska kintut ei kestä, mutta ovat ihan tyytyväisä kun pääsevät korttelin ympäri lukemaan uutisia ja pihalla saavat olla niin paljon kun haluavat.

On muuten aika ihana kun saa lähteä vaan kahden koiran kanssa lenkille. Molli on yhtä hyvässä kunnossa kun Demi, Molli on myös välillä päässyt mukaan treeneihin. On saanut jäljestää, hakea esineitä ja hakea pari ukkoakin välillä. Molli on niin viisas, omapäinen ja ahne, tekee ruuan takia mitä vaan:)

Ja tässä vähän kuvia viime hakutreeneistä. Kuvaaja Eija Kärkinen.


Kommentit

20.12.2010 0:50  Pia

Ihanaa, treeni päivtystä!
Mä olen niin innolla teidän mukana blogitreeneissä ja tuloksissa mitä saatte aikaan.

Ja ihana kuva tuo myohemmän päivityksen kansikuvatytöt =)

Hyvää ja rauhaisaa joulun odotusta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini