Kuulumisia pitkästä aikaa

Share |

Tiistai 3.11.2009 klo 2:27


Emma täyttää tänään 12 vuotta! On se aikamoinen mummo kyllä. Pirtsakka ja iloinen on vieläkin. Tuntuu vaan aivan uskomattoman surulliselta kun tietää että nyt alkaa jo olla sen verran ikää että... hui tulee itku jo kun mietin sitä.

Olen seurannut kihara Inkan seikkailut monta vuotta, sillä on ollut niin mukava kotisivu. Monta kertaa olen naurannut niin että kyyneleet valuu, kun Inkan emäntä on kirjoittanut niin hauskasti. Viime aikoina on ollut kyllä aika hiljaista Inkan kotisivulla, vaikka kävi Inka Norjassa vielä elokuussa.  Nyt on Inka kuollut. Vaikka en ole koskaan Inkaa tavannut, niin tuli kamalan surullinen olo.. Inka ei ollut mikään menestynyt kisakoira, vaan kotikoira joka oli emännälle niin rakas. Kaikenlaista Inka oli kokenut. Sillä oli synnynnäinen sydänvika, ja pentuna meni sen jalka poikki, joten sillä oli toinen etujalka vähän lyhyempi kun toinen. Vanhoilla päivillä tuli kohtutulehdus, jolloin emäntä niin pelkäsi ettei Inka selviää leikkauksesta, mutta niin se vaan toipui, mutta nyt puoli vuotta myöhemmin Inka kuoli. Vaikka sillä oli sydänvika niin se eli yli 11 vuotta, joten aika sitkeä likka oli.  Se oli Inkan tarina se....Inkan kotisivu

Demi hulivili on treenannut. Paljon ollaan kahdestaan metsässä harjoitelleet nomea. Ja Demi on ollut todella taitava. Hienosti Demi pysähtyy pillillä, myös silloin kun se on kaukana.

Tokoa treenataan usein, kovasti ollaan yritetty saada nouto kuntoon, mutta on se vaikeita. Epäilen etten koskaan saa Demin nouto sellaiseksi kun haluaisin...

Tarjan ja Pradan kanssa ollaan harjoiteltu esineruutuakin, vaikka epäilen etten PK kisoihin Demin kanssa ikinä mene, mutta  oppiihan Demi käyttää nenänsä ainakin näissä treeneissä, kun esineet ovat niin pieniä damien verrattuna. Ja hyvin Demin nokka toimii:)

Suski Korri kävi kouluttamassa meitä pari viikkoa sitten. Se oli oikein antoisa koulutus. Vasempaan käännökset harjoiteltiin Demin kanssa, ja hyviä vinkkejä saatiin. Oli tarkoitusta käydä Suskin luona hakemassa lisää oppia, mutta Suski sai tytön samana päivänä, joten ei oikein onnistunut::)

Meillä oli tänään treffit Demin veljen Vepun kanssa Inkoossa. Katselin vähän niiden tottista ja toivottavasti osasin jotain neuvoja antaa. Vepu oli aivan ihana, ihan samanlainen kun Demi. Yhtä hassu, iloinen ja vilkas.


Kommentit

3.11.2009 12:47  Hanna

Onnea 12 v. Emmalle! Ihana harmaaparta!

3.11.2009 22:21  Liisamaija&Wonku

Isot onnittelut Emmalle!!! Meidän Venla-muori täytti syyskuussa 12, ja taas se vaan aloitti juoksun. Saa nähdä miten kauan Venla vielä pysyy ilonamme ja Wonkun kaverina.

3.11.2009 23:07  tuula

Onnittelut niin symppikselle ja luttanalle Emmalle, Emma on Best!!!

10.11.2009 16:09  Heidi

Isot halitteluonnnittelut Emmalle!
Voi, kunpa saisin pitää Minos-papapsen vielä ainakin kauan.
Idalle oheishalit!
Maahiset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini