Pitkästä aikaa..

Share |

Tiistai 8.9.2009 klo 13.24


krkajpg2.jpgViihdoinkin on sivut valmiit, innostuin taas  muuttamaan sivujen ulkoasu. Saa kelvata, en ole ihan varma, tykkäänkö tai en:)

Nyt on jo syksy, ja kesä meni niin nopeasti!  Olin ajatellut viedä Mollin vielä johonkin  PK-kisaan, mutta en jaksanut. Molli on nyt eläkkeellä, on sen ansainnutkin. Välillä on päässyt vähän tottista treenaamaan, ja jokuinen jälki ja esineruutukin olen sille tehnyt, ja hyvin innostunut on kyllä ollut, kun on päässyt jotain puuhailemaan.

Emma syö omenoita! Koko ajan. Vatsa on ihan turvonnut. On se kamalaa kun koiran mielessä ei ole mitään muuta kun ruokaa. Emman etujalka ei oikein kestä nyt lenkkeilemistä, niin sillä on varmasti myös tylsää. Onneksi saa olla pihalla päivät pitkin, niin saa kuitenkin olla ulkona, ja välillä pääsee johonkin pikkulenkille kyllä mukaan. Mutta on se vanhentunut:(

Ida on oikein pirteä ja hyvässä kunnossa, voi todella hyvin ja on iloinen ja hyväntuulinen koko ajan. Ja Ida jaksaa hyvin lenkkeillä, jopa pitkiä matkoja.

Demillä oli ensin raju ripuli, joka kesti muutaman päivän, ja sen jälkeen alkoi kröhimään ja kakomaan. Olin jo ajatellut viedä sen eläinlääkärille, mutta onneksi ei ole nyt pariin päivään enää yskinyt. Kuulin tuttavaltani että on ollut joku koira flunssa liikkeellä, oliko se sitten jotain sellaista. Vaikka ei vanhuksilla kyllä mikään yskää ole ollut... Demi oli myös vähän vaisu ja rauhallisempi kun normaalista, joten kyllä jotain vaivasi.

Demi on kyllä treenannut. Silloin kun se ei ole ripuloinut eikä yskinyt:) Tokoa aina silloin tällöin, mutta ei ollenkaan niin ahkerasti kun olisi pitänyt. Hakumetsässä ollaan oltu nyt säännöllisesti. Demi tykkää kovasti, itse en ole yhtä varma että tykkäänkö. Mutta käydään nyt kuitenkin, otetaan se aika kevytmielisesti, joten saa nähdä, tuleeko siitä jotain. Jokuhan pitäisi yrittää säilyttää kiharoiden PK oikeudet, mutta en ole varma että se tulee olemaan Demi. Molli on tehnyt oman osansa sillä saralla. Missä ovat kaikki innokkaat kiharaharrastajat? Joku pitäisi käydä nyt kisaamassa, jotta rodulle säilyy PK oikeudet!!

Nomea ollaan harjoiteltu. Minä olin jo lopettamassa, koska Demi niin pelleili vaakkujen kanssa. Muuten treenit ovat sujuneet ihan mukavasti kyllä. En sitten ymmärrä mitä on tapahtunut, mutta nyt varikset kelpaavat Demille. Neero flatti tuli meidän seuraksi kerran treenaamaan, ja 7-vuotias uros innostui noutamisesta vaikka ei ole taipparin jälkeen koko lajia treenannut.  Se oli Demille jonkinlainen herätys, koska Neerolle se ei halunnut varikset antaa.  Nyt ollaan 3 kertaa treenanneet yhdessä, ja joka kertaa on varikset tullut ruudusta, viimeksi ihan mallikkaasti, ilman minkäänlaista empimistä. Demi nappasti ne sponttaanisti ja toi saman tien. Josko se nyt alkaisi sujumaan meidänkin nomeura:)

 


Kommentit

9.9.2009 19.46  Lotta, Leo & Lexi

Jag blir nog så avundsjuk på din hemsida om och om igen... ;) Tycker nog det här ser mycket fint och proffsigt ut!!!

Här försöker man själv fläta ihop någon hemsida, varje ledig minut man har, som bara blir klåttig och råddig enligt en själv...

Du ger stor inspiration med dina hemsidor åt mig och du ger mega super hyper inspiration på lydnadsplan och i sök skogen, din erfarenhet och dina tips är guld värda, så DU & Demi skall tycka om sök, tycker jag. ;)

10.9.2009 0.40  Åsa

Tack för dom snälla orden, snälla Lotta:) Tyvärr så är det nog så, att Demi tycker mera om sök än matte för tillfället. Men kanske inspirationen kommer tillbaka med tiden. Kämpa på med din hemsida, nog blir den säkert helt bra den med, bara den är färdig.

11.9.2009 17.46  Tarja och Prada

Håller med Lotta, dina sidor är jättefina! Och bättre träningskompis kan man inte heller ha:)

13.9.2009 10.10  Åsa

Tack Tarja:) !

13.9.2009 22.57  Heidi

"Jag blir nog så avundsjuk på din hemsida om och om igen... ;) "

...och samma på finska ;-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini