Nomekokeessa.. tietty turistina

Share |

Maanantai 20.7.2009 klo 11:03


Aina välillä pitää harjoitella kuvaamista uudella putkella.  Kun koirat juoksee karkuun jo kun näkevät että otan kameran esille, päätin kuvata kalat:) Meillä on lammessa 2 karppia ja 3 kultakalaa. Lisää kuvia täältä, jos nyt joku jaksaa olla kiinnostunut mun kuvista.

Eilen mentiin Andrean kanssa Antskogiin katsomaan nome koetta. Katseltiin ensin muutama alo koiraa, jonka jälkeen siirryttiin seuraamaan avo luokkaa. Alo ei vaikuttanut niin vaikealta, mutta sehän voi olla että se  vaikutti helpolta sen takia että oli kolme niin hyvää koiraa peräkkäin, kaikki pääsi jäljelle. Tänään luin noutajapalstalta että kaikki sai ykköstä. Sehän on helppoa kun sen osaa!  ja silloinhan se näyttääkin helpolta. Avo luokka oli sitten maaston puolelta mun mielestä aika vaikea, vaikka se kuulemma ei ollutkaan vaikea!
Mielenkiintoista oli kyllä, ja tiedämme taas paremmin mitä kannattaa treenata.

Hyvin vähän olen Demin kanssa nyt treenannut. Olen puuhaillut pihalla aika paljon, eikä ole ollut oikein treeni-inspistäkään. Toko on jäänyt ihan treenaamatta. Demillähän on juoksu, joten voi se olla ihan hyvä sillekin välillä vaan relata.. toivon näin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini