Ystävyysottelussa

Share |

Tiistai 12.5.2009 klo 22:36


Tänään osallistuin Demin kanssa Canidae-EKK-Lauttasaari väliseen ystävyysotteluun. En oikein ymmärrä kuinka se nyt näin menee, että minä olen mun koirien kanssa joka vuosi mukana:) Oltiin tokojoukkueessa ja Demi oli jälleen kerran oikein hyvä, sijoituttiin toiseksi vaan puoli pistettä voittajasta:) Pisteitä saatiin 183,5, (voittaja oli Canidaen taitava nuori Jessica, nuoren Miransa kanssa:) Onnea Jessica!!) tuomari oli tiukka ja nuuga, mitään kymppejä ei jaannut, ja joka liikkeen välillä saarnasi pitkiä ridiramssuja josta en tykännyt ollenkaan, koska nuorelle koiralle se oli puuduttavaa, ja jokaisen suoritus kesti tällä tavalla turhaan kauan.. No hyvä kokemus sekin, ja nyt muistaa treenata myös sitä että liikkeiden välissä voi tulla pitkä viive.  Canidae sijoittui toiseksi, Espoon koirakerho voitti. Onnea heille!

Demin varvas on taas ollut vähän kipeä:( Juttelin Räihän kanssa, ja pohdittiin vaihtoehtoja, jokos 1: leikataan nyt ja koira on levossa pari kuukautta, tai sitten 2:  laitetaan kerran vielä kortisoonia, jolloin Demin pitäisi olla kunnossa kuukauden päästä, ja leikkaus tehdään myöhemmin sykysyllä. Olen nyt miettinyt valmiiksi, ja päätin että haen Demille vielä kerran kortisoonia, ja jos/kun varvas taas alkaa vaivaamaan, vien leikattavaksi.. Harmittaa kyllä ihan suunnattomasti nämä Demin nuljuluuongelmat!!:( 

Eilen treenattiin noutamista Hannan ja Andrean kanssa. Tein Demille variksilla hakuruutua. Tulihan ne varikset sieltä mutta kyllä se kesti, ja viimeinen ei meinannut millään tuoda, kun se oli vähän verinen... Joten taippareihin ei ole vielä mitään asiaa. Hakuruudun jälkeen tehtiin linjaa, jolloin Demi näki mörköjä, kun Andrea seisoi metsässä daminheittäjänä, joten ei siitäkään alussa mitään tullut.

Onneksi lopputreeni meni oikein hyvin. Tehtiin malttiharjoitus,  jolloin kaikki koirat olivat mukana ja pääsivät vuorotellen noutamaan. Sen jälkeen tein uudestaan Demille linjaa, nyt Demi sai nähdä kun Andrea meni metsään, ja valitisin alue joka ei ollut niin pelottava. Nyt linjaharjoitus meni oikein hyvin. Lopuksi tehtiin markkeerauksia veteen, ja sen jälkeen 2 kertaa ohjausta, ja myös tämä harjoitus meni oikein hyvin.

Canidaen joukkue ystävyysottelussa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini