Vesitreenit

Share |

Keskiviikko 6.5.2009 klo 0:29


Eilen oli viimeinen taipparitreeni. Kesäkuun alussa on vielä kertausharjoitus, jolloin pidetään "mölli" taipparit. Onneksi jatkamme omalla porukalla NOME treenit maanantaisin. Porukassa tulee olemaan ainakin Niina ja flatti Turo, Andrea ja labbis Ebba, Hanna ja labbis Madde, Kirsi ja labbis Nuppu sekä minä ja Demi. Meillä on niin mahtavat treenimaastot käytettävissä kun saadaan treenata Andrean maastoissa. Löytyy peltoja, metsää ja ihana järvi, että luksusta on:):)
Eilen oli ohjelmassa vesityöskentelyä. Demille heitettiin rannasta dameja ja lokkia, sekä veneestä lokkia. Demi oli oikein reipas likka, ui hyvin, ja teki hommat niin kuin kunnon noutajan kuuluukin:) Taipparitreenin jälkeen treenattiin vielä Hannan ja Kirsin kanssa vesimarkkeerauksia sekä muistiharjoituksia. Demi oli oikein taitava muuten, mutta ei uinut samaa reittiä takaisin, vaan haki lyhin reitti rantaan, ja tuli juosten rantaa pitkin damin kanssa mulle.. Mutta kivaa oli taas!  17.5 menen kuunteluoppilaaksi UMN:n NOME koulutuspäivään,  missä on Maarit Nikkanen, Petri Salmi ja Jonne Rautio kouluttajina. En päässyt osallistumaan Demin kanssa kun meillä ei ole NOU1, mutta ihan kivaa mennä vaan kuuntelemaan, ja toivottavasti opin paljon:)
 
 
Tokoa olen treenannut sekä Mollin että Demin kanssa päiväittäin jotain pientä. Demi on harjoitellut avo:n hypyn osioita ja noutoa, Molli on treenannut vähän kaikkea. Sunnuntain iltana ajelin Lohjan kentälle, ja treenattiin PK kentällä tokoa oikein urakalla:). Demi treenasi ruutua moneen otteeseen ja noutoa, Molli treenasi kaikki liikkeet. Otin niille myös paikalloloa, Demi makasi, Molli istui, itse menin piiloon auton taakse. Hyvin meni, molemmat pysyivät hienosti.
 
 
Idan haava on hyvännäköinen, muutama päivää vielä ja voin ottaa tikit pois. Emma on ollut levossa myös kun sillä oli takajalka taas vähän kipeä. Pihalla ovat molemmat köpötelleet, Ida t-paita päällä:) naapurit ihmettelevät:)
 Kuvat: Hanna Miikkulainen. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini