WT hakua... ja vähän tokoa

Share |

Perjantai 17.4.2009 klo 18.37


blog4.jpgTällä viikolla ollaan treenattu WT hakua:) Joka päivä! Treenit ovat olleet todella lyhytkestoisia, 5-10 min/päivä. Kolme päivää olen käyttänyt samaa aluetta pellolla, kaksi päivää olen treenannut muualla. Alkuviikossa tein niin, että matkalla metsälenkille, pysähdyttiin, ja vein 3 damia pellonreunalle, niin että Demi näki, ja sitten se sai hakea yhden niistä, jonka jälkeen lähdettiin lenkille. Jätin 2 damia sinne odottamaan, koska lenkin jälkeen palattiin siihen samaan paikkaan, jolloin Demi pääsi noutamaan samasta paikasta. Hyvin Demi muisti. Tänään palasin taas samaan paikkaan, vein damit piiloon ilman että Demi näki, ja hyvin Demi osasi juosta suoraan eteen, ja toi damit nopeasti. Vaihdoin paikkaakin tänään, ja pidensin lähetysmatkaa, ja kuitenkin Demi osasi, joten tässä ollaan edistytty. Olen myös tehnyt linjaa muutaman kerran, ja markkeerauksia joita olen itse käynyt heittämässä. Demi on toiminut todella hyvin, mutta mehän ollaan oltu kahdestaan:) joten häiriöitä ei ole ollut, mutta kiva kuitenkin, koska huomaa että Demi on oppinut.

Myös tokoa ollaan treenattu, pihalla on hyppyä harjoiteltu ja eilen kävin kentällä treenaamassa. Muuten olen arjessa ollut tarkkana, enkä ole sallinnut yhtään tottelemattomuutta, ja sitä huomaa hyvin treeneissäkin, Demi on vaan pelleilyt ihan vähän:):)  Demin kanssa on niin kiva treenata ja harrastaa, ei voi muuta sanoa:)

Molli on myös treenannut tokoa. Tiistaina treenasi ruutua moneen otteeseen, ja vähän muutakin Eilen treenasi ohjattua ja kaukkarit. Kyllähän Molli osaa jos haluaa...:)

Kuvassa Demin aarre, jonka se löysi metsästä ja kantoi koko lenkin aikana. Oli niin ylpeä siitä, että sai ottaa sen mukaan kotiin:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini