MolliTänään on ollut aivan ihana ilma. Vaikka pakkasta oli -6 ja oli kylmä tuuli, niin aurinko lämmitti ihanasti ja linnut lauloivat. Ihanaa, tuli aivan kevättunnelmaa.. Demin varvas ei ole vaivannut ollenkaan, joten olen päästänyt Demiä lyhyitä hetkiä liikkumaan myös irti, mutta muuten on saanut kulkea remmissä, lenkille on kyllä päässyt mukaan joka päivä.

Eilen ei ollut niin kevätmainen ilma kun käytiin Lohjan kentällä treenaamassa Tarjan ja Tainan kanssa. Oli kylmää.. Demille otin melkein vaan noutoa, kun halusin siihen neuvoja. Tehtiin Tainan neuvojen mukaan, ja hyvin meni. Aika mielenkiintoista että Tarjalla on Pradan kanssa aivan samat ongelmat noudossa, onkohan ohjaajat treenanneet samalla tavalla?:) Kivaa oli taas, ja ensi viikolla otetaan uusiksi. Otin paljon kuvia Tainan ja Otsin tottiksesta, ja myös Tarjan ja Pradan treenistä.

Tänään menin maneesiin treenaamaan tokoa. Oli vapaat treenit, joten sain keskittyä vaan Demiin. Otin aika paljon seuraamista, taas sitä oikeata paikkaa haettiin, harmittaa kun Demi on alkanut painaa jalkaani vasten, en oikein nyt ymmärrä mitä mä taas olen tehnyt... :( blää... Otin myös ruutua, joka meni hyvin. Kosketusalusta ruudussa toimii hyvin. Demi tykkää.:) Seisominenkin otin, tänään Demi ei osannut seisoa paikallaan... keskittyminen ei ollut ihan paras mahdollinen, ja kovasti likka olisi halunnut leikkiä muiden koirein kanssa. Beussi poika Baro tuli yhtäkkiä Demiä moikkaamaan , ja siitähän Demi riemastui, ja sai hepulikohtauksen, jolloin sulki korvat ja lähti huitelemaan ympäri maneesia:) sellaista sattuu kun on nuori ja villi.

 
 

Kevät..

Share |

Tiistai 17.2.2009 klo 20:59Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini