Sunnuntain tokot ja treffit Tyyran kanssa

Share |

Sunnuntai 15.2.2009 klo 22:23


 

Menin kaupunkiin tokoilemaan, jotta saisimme vähän häiriöitä, mutta aika hiljaista kyllä oli. Niin se on sunnuntai iltapäivällä tämmöisessä pikkukylässä.. Treenasin parkkipaikalla juna-aseman vierellä, muutama ihmistä käveli sillalla, ja junia tuli ja meni, mutta ei se kyllä mun koirat juuri häirinneet.

Demi aloitti seuraamisella. Ensin kokeilin niin että pidin pallon kädessä = ei hyvä. Sitten laitoin pallon kainaloon= ei hyvä! Sitten otin nami käteen=ei hyvä. Lopuksi laitoin kaikki palkat taskuun, ja silloin sujui parhaiten, kunhan naksautan ja palkkaan vaan silloin kun Demi on juuri oikeassa paikassa. Sekin on vaikeita nähdä itse, varsinkin kun on niin paljon vaatteita päällä, ja kun yrittää ettei tujoittaisi koiraa. Demi alkaa helposti painaa jalkaani vasten, ja edistää..:( Otin myös luoksetuloa, maahanmenoa ja seisomista. Aika paljon kyllä leikittiinkin. Lopuksi yritin saada Demiä nostamaan noutokapulaa ilman että ensin tappaa sitä, mutta siinä epäonnistuin kyllä, täytyy kysellä vinkkejä Tainalta, kun meillä on kimppatreenit huomenna Lohjan kentällä. Treenasin aika pitkään Demin kanssa tänään, vähän turhaan pitkä treeni ehkä, mutta ei Demi kyllä ehtinyt kyllästyä ollenkaan, vaan olisi vaan halunnut jatkaa, kun vein autoon.

Otin Mollillekin seuraamista, idaria, luoksetuloa ja kaukkareita. Ihan hyvin teki Mollikin.

Myöhemmin käytiin pika-treffeille Seijan ja Tyyran kanssa. Oli kiva treffata, olisi ollut kiva jutella enemmänkin, toivottavasti tavataan joku toinen kertaa, ja silloin ajan kanssa.

Seija otti kuvia. Tyyra on ISO, ja Demi näyttää niin pieneltä Tyyran vierellä. Molli oli hapan, eikä halunnut ollenkaan tutustua Tyyraan. Ensin yritti olla kovis ja haukkui oikein vihaisesti. Kun Molli huomasi että Tyyra ei mihinkään lähde, vaikka kuinka haukkuisi sitä, niin sen jälkeen Molli teeskenteli että Tyyra ei ole olemassakaan...Molli on Molli:)

Kuvat: Seija Vahtera

Molli, Demi ja Tyyra

 
 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini