Vein Demin Räihälle, kun vasemman tassun varvas välillä vaivaa, varsinkin jos tehdään pitkiä lenkkejä asfaltilla. Varvas olikin vähän turvoksissa, ja siihen laitettiin kortisoonia, ja määrättiin lepoa 3-4 viikkoa:( taas.. No onneksi voi tokoilla ja tehdä remmelenkkejä kaupungissa. Riehuminen on kielletty, niin kun muiden koirien kanssa leikkiminen. Tylsää.. ei voi muuta sanoa, koska meidän piti aloittaa taas hakutreenit, ja harmittaa kun emme pääse Hannan ja Madden kanssa treenaamaan noutamista, se kun on ollut niin kivaa..

Otettiin virallisia lonkka- ja kyynärpääkuvia samalla, kun kerran eläinlääkärissä oltiin. Sekä lonkat että kyynärpäät lähtivät terveinä kennelliittoon, toivottavasti tulevat terveinä myös takaisin!

Tiistaina oltiin maneesitreeneissä, ja Demi oli ihan super! Keskittyi hyvin, ja kuunteli, ja yritti parhaansa.

Tänään käytiin taas katsomassa hevosia. Suunnittelemme Tuan kanssa aloittaa ratsastuksen uudestaan. Demi ja Tuan göötti Oona olivat mukana. Tänään Demi ei pelännyt hevosia juuri ollenkaan enää. Tallissa oli kanihäkki missä muutama kania, ja ne kiinnostivat kovasti, pikkunoutaja ihan tärisi kun jäykkänä nuuski niitä, onneksi olivat häkissä:)

Lonkkakuvauksessa

Share |

Torstai 5.2.2009 klo 20:57Kommentit

6.2.2009 13:45  Seija

Hei!
Hyviä uutisia taas täällä! Onnittelut terveystuloksista!
"Kuulolaitteiden patterit" tahtoo meilläkin välillä olla löysällä, joskus ne onneksi toimii ;) ...Uskomattomia nuorukaisia!

8.2.2009 15:49  Pia

Heipsan !
Katsoin Demin treeni videon ja sehän näytti oikein hyvältä :)
Kapulaa ei kylläkään saisi tappaa ;)

8.2.2009 19:10  Åsa

Moi Pia
Ei saisi tappaa kapulaa ei.. ja pitäisi myös laukata takaisin:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini