Pian koulutuksessa

Share |

Lauantai 17.1.2009 klo 20.47


ida_och_demi.jpgTänään oltiin Demin kanssa Pia Miettisen tokokursilla. Oikein kivaa oli. Aloitettiin paikallaoloilla, joka meni hyvin. Sen jälkeen otettiin kaikki ALO luokan liikkeet (paitsi hyppy) peräkkäin kisanomaisesti. Palkkasin kyllä liikkeiden välissä. Seuraamiset olivat Pian mielestä ihan super:) Maahanmenossa avustin vielä vähän, elikkä tein puolipysähdyksen samalla kun annoin käskyn, maahanmeno oli nopea joten avut voin pikkuhiljaa jättää pois. Seisominen oli myös ihan perfekt, luoksetulossa Demi lähti tulemaan kun Pia käskytti, ja toisella yrityksellä luoksetulo oli vähän epävarma. Opetan Demiä tulemaan suoraan sivulle tokossa, eri käskyllä kun PK luoksetulossa, (jossa se tulee ensin eteen istumaan). Sekin on vähän kesken, ja aiheuttaa vähän epävarmuutta.. Mutta alku on hyvä. Demi osaa kivasti kääntyä ja pakittaa mun sivulle.  Pienen paussin jälkeen harjoiteltiin erikseen luoksetulon sivulletulot, ja seisominen luoksetulon yhteydessä.

Demi keskittyi todella hyvin, ja olen oikein tyytväinen. Pian mielestä Demi teki oikealla asenteella ja motivaatio on hyvä, mutta on vähän totinen:) Luulen että se oli totinen sen takia että tehtiin kisanomaisesti, oli sille uusi juttu. 

Koirat jotuivat olla hallissa koko ajan odottamassa, kun autossa oli kylmää. Demi on kyllä rento likka, ei hötkyile eikä stressaantuu mistään. Kiva koira!

Huomenna mennää taas Madden ja Hannan kanssa harjoittelemaan noutamista. Kivaa...!

Avainsanat: TOKO


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini