Loppanin pennut syntyivät

Share |

Keskiviikko 28.4.2021 klo 15:42


26.4 kello 01:10 yöllä, syntyi ensimmäinen pentu ja viimeinen pentu putkahti maailmaan 07:50 aamulla. 

Olen niin iloinen Loppanin hienoista pennuista. Loppan hoiti kaikki ihan itse, ei tarvinnut meidän apu mihinkään. Pennut se hoitaa tunnollisesti,  pentulaatikon se ei jätä. Sitä saa väkisin komentaa ulos, ruuankin se syö pentulaatikossa. On se niin hieno narttu!! 

Pennut ovat isoja ja paino on noussut kaikille. Yksi uros on vähän pienempi kun muut, mutta on elinvoimainen ja pirteä, ja sillekin on paino noussut hyvin. 

Vaikeita on valita pennunostajat. Jono on pitkä ja on niin paljon hienoja koteja tarjolla. Ilmoitan kyselijöille vielä tämän viikon aikana, kunhan ensin näen että kriittinen ensimmänen viikko menee hyvin.

Haluaisin että koirat terveystarkastetaan, eli lonkat, kyynärpäät ja silmät tarkastetaan noin vuoden iässä. Toivon myös että kaikki veisi koiransa ainakin taippareihin. 

valp.jpg


Kommentit

28.4.2021 17:08  Ari Jeskanen

Miten hienoja pentuja emonsa kanssa. Onneksi olkoon Loppanille ja teille! Olen niin iloinen, että kaikki meni hyvin. Jaksamista Loppanille ja hyvää jatkoa pentujen kanssa. Kiva lukea uutisia.
Jännityksessä eläen
Ari ja Marja-Riitta Nummelasta
ps. Jos pennut ovat tottuneet ruotsinkieleen, voi pentu saada meillä "pehmeän laskun"- Puoliso on käynyt ruotsinkielisiä opintoja aikuisena.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini