Toko VOI1 ja Nome ALO1

Share |

Maanantai 1.7.2019 klo 23.03


NOME B 30.6

Päästiin Hämeenlinnaan nome kokeeseen, ja sehän oli hyvä koska ykkönen tuli :) Kun ensin kävin katsomassa koetta ennen meidän suoritusta, ajattelin että aivan liian vaikea koe meille, mutta Loppan yllätti. Koe alkoi maaohjauksella joka oli kyllä todella pitkä, Loppan lähti hyvin linjalle, mutta ei kuunnellut, vaan juoksi ohi, otin pois ja lähetin uudestaan, ja silloin se meni suoraan riistalle. Sitten pitkä seuraaminen rantaan, ja haku. 3 varista kuivalla maalla, ja 3 lokkia kaislikossa, joka oli mutapohjainen, koira ei voinut juosta eikä uida siellä.. Oli vaikeita koska koirat piti mennä kaislikon ja veden läpi sinne mutakaislikkoon.. Loppan ei  meinannut millään ymmärtää että sinne pitää mennä, mutta onneksi sai hajun ja toi sieltä yhden lokin ja siihen tuomari oli tyytyväinen kun varikset tulivat nopeasti. Sen jälkeen oli vesilinja. Se meni täydellisesti, todella tyylikkäästi, ja lopuksi kaksi ykkösmarkkeerausta. Ensimmäinen lumpeiden sekaan joku pieni vesilintu. Tämä oli monelle todella vaikea, mutta Loppan käytti hyvin nenäänsä ja haki sen suoraviivaisesti, samoin lokin jonka heitettiin kaislikon taakse. Kyllä olin niin onnellinen kun päästiin jäljelle, joka vedettiin lokilla. Mukava tuomari. Ja tuomarin sanat, "teillä on niin hyvä kommunikointi", lämmitti mieltä :)

Arvostelu löytyy Loppanin tulossivulta.

2.jpg

3.jpg

4.jpg


TOKO 29.6

Vihdoinkin ilmoitin Loppanin tokon voittajaluokkaan. Kauan olen ajatellut, mutta kaukkarit on meidän murheengryyni, joten niiden takia en ole aikaisemmin mennyt. Muut liikkeet on Loppan osannut jo kauan. Nyt ajattelin että kunhan me saadaan jotain pisteitä kaukkareista, niin olen tyytyväinen, ja Loppanhan teki ne aika hyvin. 8 tuli.. Loppan oli ihana, teki juuri niinkun treeneissä ja oli reipas koko kokeen läpi.

toko.jpg
LOPPAN_VOI1.jpg

Kaikenlaista muutakin on tapahtunut, en ole vaan saanut aikaiseksi päivittää tänne mitään.

Smillahan sai huhtikuussa yköstuloksen Jälki kolmosesta Espoossa. Canidae järjesti  jälkikokeen toukokuussa, mutta meillä oli niin huono tuuri, että satoi kaatamalla kun jäljet vanhenivat, ja kukaan ei saanut tulosta. Smillakin hukkasi jäljen, oli liian vaikeita sateella.

Loppan on kisannut myös rallytokossa, on saanut täydet pisteet kaikista kokeista, paitsi yhdestä jolloi se sai 97p. Viimeksi sai 100 pistettä ekasta AVO kokeesta. Rally on niin hauska ja kiva laji :)

Demi on pirteä ja nuorekas muuten mutta ei enää kuule juuri mitään :( ei ole kivaa tulla vanhaksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini