Loppan

Share |

Lauantai 28.10.2017 klo 18:01


Jag har två gånger varit och hälsat på valparna, och i onsdag hämtar jag hem Loppan. Jag hoppas allt går bra och att Smilla vänjer sig snabbt vid sin nya kompis. Tror inte att det kommer att vara några problem med Demi. Hon är så snäll och glad.

Har införskaffat hundgrind som ska monteras upp i sovrumsdörren, och kevythäkki, har jag också köpt, så att man emellan kan lägga in valpen dit.. Mina hundar lever ju med mig, dom är aldrig i burar eller bakom stängda dörrar, men nu kanske dom får vara skilt den första tiden.. Få se hur det går. Hundgrind till köket ska jag ännu skaffa bara jag hittar en av passlig bredd och höjd. Konstigt med hundgrindar, att om dom är höga så är dom också breda. Ibland kan man ju faktiskt också behöva en hög men smal.

Litet spännande är det nog, och jag tycker att jag inte kommer ihåg nånting hur det är att ha valp i huset. Har kollat på Retriever training, Guru style, med Keith Matthews. Oj vad man blir inspirerad av hans sätt att skola sina hundar. Loppan kommer i första hand att tränas i apportering, men kanske vi ändå åtminstone vintertid också tränar lydnad och rt. Roligt ska det bli i varje fall.

Och nog är hon ju söt.. Här är hon 5 veckor.

Loppan.jpg

Loppan2.jpg

Loppan3.jpg

Loppan4.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini