Kuulumisia

Share |

Sunnuntai 7.8.2016 klo 12.52


Jos päivittäisin tännekin vähän kuulumisia.

22.jpg

Smilla on treenannut nomea, tokoa ja ollaan myös oltu muutaman kerran hakumetsässä. Smilla on niin ihana koira, että sen kanssa voi harrastaa mitä vaan, se on aina yhtä innokas. Nomessa on harmittavasti taas kuumunut, mutta luulen että se johtui juoksusta, koska nyt on taas mennyt paremmin.

Andrean kanssa käytiin Nannan luona Västanfjärdissä treenaamassa vesijuttuja. Se oli niin hyvä treeni, ja siellä Smilla käyttäytyi ja osasi hyvin jopa pitkiä sokkolinjoja vedessä.

Tällä viikolla oltiin Sirke Viitasen tottiskoulutuksessa, halusin neuvoja esteisiin, ja niitä kyllä sain. Sekä A että metrin este onnistuivat hyvin, kun teimme Sirken neuvojen mukaan.

DSC_01502.jpg

DSC_0162.jpg

Demi on myös treenannut nomea ja rallytokoa, mutta missään kokeissa ei olla käyty.. Olen vähän leikinnyt ajatuksella että starttaisin Demin kanssa vielä kerran nomekokeissa, eli kiharamestaruudessa joka pidetään syyskuussa Inkoossa.. mutta saa nähdä viitsinkö ruveta vääntämään varisten kanssa, ja on muutenkin taidot vähän ruostuneet. Ja kiharamestaruus on harmittavasti samana päivänä kun labradorien tokomestaruus.. Mutta saa nähdä mitä me tehdään. Demi on niin pirtsakka ja iloinen leikkauksen jälkeen, joten se kyllä tykkää tehdä.

Kuviakin on otettu paljon, pitäisi joku päivä jaksaa laittaa ne galleriaan.

DSC_0481.jpg

SNJ:n tokomestaruus

23.jpg

Smillan kanssa oltiin 3.7 Snj:n tokomestaruudessa. Smilla voitti kakkostuloksella. Sillä oli juoksu just tulossa, eikä ollut omaa itsensä. Se on niin epävarma muita koria kohti juuri juoksun yhteydessä, ei ole muutenkaan mikään sosiaalinen, mutta normaalisti sietää niitä kuitenkin..

Paikallaistumisella se jämähti, istui kun liimattu, eikä mennyt maahan edes kolmannella käskyllä. Paikalla istumisesta 10.  Luulen että tämä johtui osittain siitä että olen palkannut istumisesta paljon enemmän kun maahanmenosta, mutta myös siitä että se oli niin epävarma siinä muiden koirien kanssa rivissä. Joten harmittavasti nolla paikalla makaamisesta. Sitten tapahtui vähän sitä sun tätä.. Z:ssa ei taaskaan istunut joten siitä 7, ja kun liikkeet vedettiin kaikki putkeen (paitsi kiertonouto) ilman taukoa, tuli varmaan myös uskonpuutetta, koska kaukkarit oli viimeinen liike ja siinä Smilla jumppasi vähän omia juttuja. Kaukkareista vaan 5. Tunnarit ja ohjattu oli melkein kaikille koirille vaikeita, koska nurmikko oli pitkä, kapulat eivät näkyneet, ja kehänauha ja kaikki tavarat olivat juuri kapuloiden edessä.. mutta Smilla suoritti nämä likkeet hyvin, molemmista 9. Seuraaminen oli hyvä, siitä 9. Luoksetulossa maahanmeno taas tökki, kaksi käskyä heti sivulla maahanmenoon, ja sitten molemmat pysähdykset venyivät, siitä 6. Eteenlähettämisessä lähti hyvin eteen, mutta sitten kun käskin ruutuun, niin ei heti lähtenyt vaan jäi pyörimään paikallaan, uusi seiso käsky ja sitten lähti hienosti ruutuun ja loppu hyvin, pisteet 7,5. Kiertonouto tehtiin viimeisenä liikkeenä kaikille koirille peräkkäin, ja se meni hienosti, siitä 10.

Hienosti Smilla kyllä teki vaikka ei ollut omaa itsensä juoksun takia.. Yritti parhaansa, ja oli reipas.

Tulos EVL2 236p Sij 1. Ja Snj:n TOKO mestari. Hienoja palkintoja saimme!

8.jpg

DSC_0016.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini