Treenejä

Share |

Perjantai 18.12.2015 klo 22:19


Olen nyt ajatellut että Smillasta tulee myös jälkikoira, koska se on niin Smillan laji... Sekä peltojälki että metsäjälki kiinnostaa. Vaikka Smilla on vähän yli-innokas,  niin jäljellä se kuitenkin keskittyy aika hyvin. Jäljestää intensiivisesti, mutta on tarkka.. Tänään ei oikein bongannut kepit, mutta se nyt  on ihan ymmärrettävää koska en ole oikeastaan koskaan kunnolla opettanut niitä. Ja kepit oli huonosti hajustetettuja ja satoikin, joten ei ollut helppoa. Tein sille sitten erillinen keppitreeni, ja se meni hyvin.

Tein tänään myös esinruutua molemmille koirille. Sitä pitää harjoitella myös, koska nyt Smilla lähti kun ohjus takareunalle, ei meinannut tajuta hakea myös edestä.. no vähän sama ongelma on ollut nomen hakuruudussakin.. Mutta esineet nousi kuitenkin kaikki. Demi haki myös 3 esinettä. Demi oli taitava.

Sen jälkeen mentiin halille treenaamaan tokoa, ja Demin kanssa treenasin rallytokoa. Smillan kanssa on merkitön merkki työn alla.. olen kokeillut niin monta tapaa, tänään tulin sihen tulokseen, että on pakko opettaa sitä juoksemaan suoraan eteen tyhjälle, kunnes huudan seis, mitään muuta ei toimi.. Saa nähdä miten menee.. Otin kaukkarit, seuraamista (pakittamista) ja merkitön merkki targetilla (joka ei toiminut ) videolle....

Kaukokäskyt.. Välillä yrittää liikaa, ja välillä myös väärä tekniikka, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa :) Video

19.jpg

DSC_0005.jpg

DSC_0001.jpg

32.jpg

22.jpg

42.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini