Rallytokoilua

Share |

Sunnuntai 10.5.2015 klo 22:01


demi.jpg
Palkintojenjako Raaseporin Rt kokeessa.

Demin kanssa ollaan oltu kahdessa RT kokeessa, ja ihan hyviä tuloksia ollaan saatu..  18.4 oltiin Raaseporin kokeessa, tuomarina Heikki Palosaari. Rata tuntui helpolta, ja pisteitä saatiin 99/100 ja sij. 1/13.
Seuraava koe oli Hangossa 9.5, tuomarina vähän tiukempi Anna Klingenberg, mutta hienosti meni sekin koe, saimme 91p/100 ja sij. 2/17.
Vielä olisi yksi avoimen luokan koe, toivottavasti se sujuu yhtä hyvin, niin että me saadaan RTK2, ja voidaan keskittyä VOI ja MES liikkeisiin.
Kyllä kaikissa lajeissa on haasteensa. Heikoin lenkki rallytokossa on yleensä minä... Täytyy todellakin keskittyä, jotta kylttien tehtävät tulevat kunnialla suoritettua. RT näyttää kyllä helpommalta mitä se on. Demin kanssa sujuu kuitenkin aika helposti, koska se seuraa hyvin, ja tekee kaikki käännökset hyvin. Kiva laji se kyllä on.. On todella hauskaa oppia uutta, ja tämä on kiva laji Demille.

Kokeen jälkeen käytiin ihailemassa merta.
dsc_0001.jpg

1.jpg

 Smillan kanssa olen treenannut ahkerasti tokoa, ja Smilla on edistynyt. Smillan heikkoushan on huono keskittymiskyky, ja häiriöherkkyys. Olen yrittänyt treenata paljon eri paikoissa ja paljon häiriöitä. Ja nyt vaikuttaa siltä niin kun Smillan toko alkaisi sujumaan..

Voittajaluokan liikkeet Smilla osaa. Smilla on oppinut myös kaukkarit, vihdoinkin.. Nyt täytyy vaan treenata myös palkattomia treenejä, ja lisää häirötreenejä..  Smilla alkaa  pikkuhiljaa olemaan valmis voittajaluokkaan..
5.jpg

Olen ilmoittanut Smillan taippareihin.. Jos me nyt saataisi sitä pois alta.. Olen tehnyt muutama kanijälkiä, ja Smilla ei ensin tuonut kania, joten se ei ollut mikään sattuma ettei se tuonut kanin viime vuonna taippareissa.. Onneksi huomasin, että vieraan tekemä kanijälki oli Smillan mielestä jotain aivan eri kun mun tekemä jälki.. mutta nyt luulen että olen saanut Smillan tajuamaan että kanin pitää tuoda, vaikka onkin jonkun vieraan ihmisen tekemä jälki..  Riistatreenit on mennyt muuten ihan hyvin.. onhan Smilla vähän turhaan innostunut, sanoisin ehkä jopa kuuman oloinen, mutta sen enemmän kun se saa tehdä työtä, sen paremmin se menee.. Toivottavasti päästään kokeeseen, ja toivottavasti se menee läpi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini