Demille EVL1

Share |

Perjantai 21.11.2014 klo 0:24


0013.jpg

Viime lauantaina oltiin taas Kirsun hallissa tokoilemassa. Koko kesän ja syksyn olen vaan käynyt Demin kanssa kisaamassa, enkä ole viitsinyt juuri treenata. Viime kokeen jälkeen ollaan treenattu paljon, ja nyt Demi oli niin hieno, eikä tehnyt juuri virheitä. Oli niin kivaa olla Demin kanssa kehässä, kaikki tuntui niin helpolta ja Demi oli pirteä ja iloinen. Kaikki liikkeet tehtiin putkeen, ja sehän sopiikin meille parhaiten. 

Saimme huippuhienot pisteet 296p KP ja sij. 1.

Pisteitä saatiin seuraavasti:

Isuminen ryhmässä: 10
Paikallamakaaminen: 8 (kaksi maahanmeno käskyä)
Seuraaminen: 9
Z: 9,5
Luoksetulo: 9
Ruutu: 10
Ohjattu: 9,5
Hyppynouto: 9
Tunnarit: 9
Kaukkarit: 9

Smillan kanssa oltiin taas Reija Niemisen hakukoulutuksessa.. Vielä en ole löytänyt hyvä tapa treenata hakua Smillan kanssa. Mutta katsotaan miten jatketaan.

Demin kanssa ollaan nyt RT kursilla, jossa opetellaan voi ja mes liikkeitä. Se on todella kivaa. Demi ei voi ymmärtää minkä takia sen pitää seurata, istua, maata ja seistä mun oikealla puolella :) Mutta aika nopeasti se kyllä oppii.

Smillan kanssa olen myös yrittänyt ihan itsekseen treenata paljon noutamista, jotta keksisin millä tavalla saisin sen tekemään oikealla tavalla ilman että kierrokset nousis liikaa. Välillä onnistuimme mutta välillä tulee takapakkia.

Nyt Smillalla on juoksut. Joudumme harmittavasti jäämään pois Sirke Viitasen tokokoulutuspäivästä, sitä olin niin odottanut.

233jpg.jpg

8.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini