Kuulumisia

Share |

Perjantai 5.7.2013 klo 23:05


1.jpgMinulla on taas labradori, ja se on niin kivaa. Smilla on metsästyslinjainen, fox red värinen, suloinen pieni riiviö Varjoahon kennelistä.

Alussa Demi ja Molli pelkäsivät sitä, mutta aika äkkiä niistä tuli kavereita, ja nyt menee välillä liiankin lujaa kun Demi haluaisi koko ajan leikkiä. Demihän on niin lapsellinen.

Olen ollut todella laiska treenaamaan, ja se on näkynyt myös tuloksissa.

Huhtikuussa käytiin WT kokeessa, mutta keskeytin, kun jo ensimmäinen rasti epäonnistui. Saimme siitä muistaakseni vain 5 pistettä. Tuli niin paha fiilis, etten halunnut jatkaa, Treenipuutehan siinä näkyi, kyllä Demi yritti parhaansa.

Toukokuussa olitiin NOME B kokeessa, se meni aika hyvin, Demi teki sen minkä osasi mutta jätti taas varikset metsään, ja tulos jälleen ALO2.

 

3.7 oltiin tokoilemassa Tammelassa, SNJ tokomestaruudessa Kiharakerhon joukkueessa. Olin päättänyt että Demin tokoura on ohi, mutta kun kysyttiin mukaan joukkueeseen, lähdettiin vaan kylmiltään mukaan. Puolen vuoden aikana ollaan treenattu ehkä pari-kolme kertaa... 3 nollaa tuli, ja kolmostulos. Paikallolossa nousi istumaan, ohjatussa minä sähläsin, liikutin omat jalat vähän oikealle, kun Demi ei mahtunut merkin ja mun väliin perusasentoon kapulan kansssa, ja sehän oli sitten nolla. Ja metallikapulaa Demi ei ottanut. Tiesin ettei se sitä ota, koska se ei ottanut sitä edellisiltana kotonakaan. Demi on aina inhonnut metallikapulaa.  Demi kyllä yritti parhaansa, mutta treeninpuutteen vuoksi näkyi monessa liikkessä epävarmuutta.

PERNIÖN NOME kuva: Markku Kastepohja

alo_389.jpg

 

SNJ TOKO, kuvat Sanna Jääskeläinen

asa_kuva_2.jpgasa_kuva_1.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini