WT kokeesta ALO2

Share |

Lauantai 14.4.2012 klo 21:03


Niin on sitten ensimmäinen WT koe takana ja olen kyllä äärettömän tyytyväinen. Ilma oli ihan kamala, kylmä, kova tuuli, ja sadetta, mutta ei se koiran menoa kyllä häirinnyt.

Ensimmäisessä rastissa heitti daminheittäjä ensin dami puuhun, joten jouduttiin ottaa koko rituaali uusiksi.. Demi kyllä muisti (seli..seli..:))  se edellinen heitto, eikä meinannut millään saada damin ylös. Ei se paljon mun pilliäkään totellut, mutta onneksi pysähtyi silloin kun oli jo aika lähellä minua, ja sain sen taakselähetyksenä takaisin alueelle, jolloin se nosti damin heti. Sen jälkeen ohjaus samalle paikalle, joka meni aivan nappiin. Tästä rastista saatiin vaan 10 pistettä:( harmittaa...

Toisessa rastissa oli ensin seuraamista, pysähtymistä ja ampumista, taas seuraamista ja sen jälkeen hakua pienen matkan päästä. Seuraaminen oli tuomarin mielestä hyvä, ensimmäinen dami tuli nopeasti, mutta toinen dami sitten kesti. Jotain omia juttuja se kyllä puuhaili, mutta onneksi tuli loppujen lopuksi dami suussa, ja siitä rastista 15 pistettä.

Kolmas rasti meni sitten aivan nappiin. Ensin lähihaku, Demi pysyi hyvin pienellä alueella ja nosti damin saman tien. Sen jälkeen markkeeraus, joka meni tosi hyvin. En tiedä mistä piste meni, mutta tästä rastista 19 pistettä.

Viimeinen rasti oli sitten monelle koiralle kohtalokas, kun oli markkeeraus joen (kapea) yli, ja koirat joutuivat uimaan. Demi lähti reippaasti uimaan, mutta sitten ei heti muistanut pudotuspaikkaa, mutta löysi damin ( yritin kyllä ohjata, muttei se paljon mun pillityksestä välittänyt:):) ja toi sen reippaasti mulle käteen, ja minä sitten hermostuneena en saanut koppia, vaan dami putosi mun kädestä maahan. Pelkäsin että saadaan nolla, mutta tuomarin mukaan se ei  ollut koiran vika vaan mun vika ja rastista saatiin 14 p.

Tuomari Pekka Uusimäen sanat lämmitti mieltä: Sulla on hyvä kihara!:)

Ronkainen kehui Demin vauhtia:) 

Vaikka ilma oli mikä oli, ja päivä oli pitkä ja kylmä, jäi kyllä niin hyvä mieli. Kamera oli repussa, mutta en ottanut yhtään kuvaa kun keli oli niin huono.

Pääsiäisenä ajelin Katin luokse treenaamaan, ja Kati ja Eeva tekivät minulle ja Jussille kisanomaisen WT treenin. Se oli todella kivaa, silloin oli ilmakin upea. Myös silloin tökkäsi ensimmäinen markkeeraus, joten tiedänpäs mitä meidän pitää harjoitella.

blogg.jpg 


Kommentit

14.4.2012 21:56  Tuula H

woww!! onneksi olkoon..upea juttu..Demi pääsi näyttään mistä on pienet kikkurat tehty!!! mahtavaa :)

15.4.2012 0:04  Hanna Thurman

Hyvä Åsa ja Demi, olisipa ollut hienoa nähdä teidän suoritus!! Onnea hurjasti tuloksesta, waude te ootte hyviä!!

15.4.2012 0:18  Lotta

Grattis till fint resultat! Roligt när det lyckas! Demi och Åsa är så duktiga tillsammans! :)

15.4.2012 10:45  Åsa

Kiitos onnitteluista. Vaikka se on "vaan" kakkostulos, niin on pakko olla tyytyväinen, kun oli niin lähellä ykköstä, ja koe meni hyvin, ilman suurempia katastroofeja. Minä osasin kerrankin tsempata ja ohjata koiraani, enkä luovattanut:)

16.4.2012 10:12  Marja ja Elsa

Kyllä teillä meni hienosti ja nyt on vielä jotain tavoiteltavaakin :-) Ilma oli hurja, mutta ehditte pois ennen pahinta, satoi nenäliinan kokoisia räntähiutaleita vaakasuoraan finaalin jälkeen - me kaksijalkaiset oltiin kuin kolme uitettua koiraa autossa, kaksi koiraa olivat ihan tyytyväisiä takapaksissa, ja kuivia. Mukavaa kevättä koko jengille, toivottavasti jossain taas törmätään.

16.4.2012 12:00  Åsa

Moi Marja
Hatunnostoa teille työntekijöille, saitte kyllä palella eilen. Oli todella kivaa tavata, kiitti vaan mukavasta seurasta:) Toivottavasti törmätään ja tsemppiä Elsan taipparitreeneihin!

16.4.2012 12:30  Tarja S-G

Grattis! Det var intressant att vara med som åskådare. Demi jobbade jättefint och det syns att du gjort ett jättebra jobb med henne.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini