Kevät

Share |

Maanantai 2.4.2012 klo 19.59


Kevät on tulossa ja treeni-intoa riittää. Demin kanssa  ollaan harjoiteltu melkein joka päivä jotain:) On niin kivaa kun on valoisa ja lumet sulaa. Tänään on kyllä maa ihan valkoinen, mutta eiköhän se sulaa nopeasti pois.

Kisakalenterit on kattsottu sillä silmällä.. katsotaan mihin uskallan ilmoittautua. Kaikkea kivaa tekisi mieli kokeilla. Demi on reipas ja innokas, joten Demi kyllä  jaksaa treenata.

Mollin etujalka (ei takajalka niin kuin kirjoitin) on ollut kipeä nyt jo puolitoista kuukautta, mutta nyt näyttää siltä kun se menisi parempaan suuntaan. Käytiin eläinlääkärissä, ja ell otti kuvia selästä, varpaista, olkapäästä ja kyynärpäästä, mutta mitään vikaa ei näkynyt kuvissa. Molli on nyt särkylääkekuurilla ja saa Arthroflexiä, ja toivottavasti jalka paranee.

Kun Molli ei ole voinut tulla lenkille mukaan, ollaan käyty Demin kanssa sauvakävelyllä, Demi vetovaljaissa ja kivasti se vetää noin sopivasti koko matkaa, ja osaa hyvin kävellä oikeassa paikassa mun edessä.

Noutamista ollaan Demin kanssa harjoiteteltu ahkerasti. Tarja on välillä heittänyt markkeerauksia meille, muuten ollaan treenattu yksin. Jos tämän vuoden puolella uskaltaisi mennä WT kokeeseen sähläämään...:)

Emännnän pitäisi hankkia vähän trendikkäämpiä treenivaatteita, ja Demi ei ole trimmattu.. mutta tässä muutama kuvaa kuitenkin.

Kuvat: Tarja Simos - Grönholm

8.jpg

 

3.jpg

 

1.jpg

 

2.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

9.jpg

Lopuksi kuvan Tiger kissasta joka täyttää 20v tänä vuonna:) 


Kommentit

3.4.2012 11.41  tarja

Grattis till Tiger! 20 år, oho!

4.4.2012 12.30  Tuula

Tosi kivoja tilannekuvia ja Demi on niin iloisen oloinen kun saa noutaa :))eikä ole "mattenkaan" asenteessa moitteen sijaa ;)

4.4.2012 12.31  Tuula

niin- ja Tigerille onnittelut..joko se on noin vanha ..aika hurjaa..on hyvä elämä kun jaksaa vielä .

4.4.2012 15.58  Gun

Fina bilder. Grattis till en riktig Tiger, en aktningsvärd ålder.

4.4.2012 21.32  Åsa

Tuula: Demi on kyllä niin noutaja.. :)
Tiger on kyllä aika rupuinen, mutta hän roikkuu mukana...

Tiger är nog skröplig. Men hon hänger med.

11.4.2012 11.25  KatiH

Hienoja kuvia! Mainio kissa:-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini