EVL2

Share |

Sunnuntai 28.8.2011 klo 11:03


_mg_7512.jpg

Siellä Demi makaa kun muut istuvat... höh...

img_7569.jpg
ja tässä meidän toinen nollaliike, kuvasta näkyy hyvin miten vinosti olen kapulan heittänyt:( blää... 
en ole jaksanut vinoheittoja harjoitella, joten sekin on mun vika ettei Demi osaa.

kuvat: Lotta Wennqvist - Ramstedt

Eilen tokoiltiin Inkoossa, ja harmittavasti kaksi nollaa. Taaskaan ei paikallaistuminen onnistui, taas oli kärpäset vaivanneet, ( Ihme kärpäskammo tuolla koiralla) ja kun se niitä rupee kyttämään niin se unohtaa että piti istua ja valuu maahan.

Likkeet tehtiin kahdessa osassa, ja meillä oli starttinumero 2. Silloin ei ollut vielä niin kuuma, joten Demi oli silloin vielä aika reipas. Seuraaminen meni ok, yksi perusasento oli hidas tai jotain.. en tiedä. Tunnistusnoudossa epävarmuutta,  pyöritteli kapula suussa.  Sitten ohjattu nouto, ja juuri kun Demi oli palauttamassa kapulan mulle, tapahtui jotain yleisön puolella, jolloin sekä koiranpentu että pieni lapsi huusivaat ihan hirveesti. Demi pelästyi, pysähtyi, ja oli lähdössä pois kehästä kapula suussa.  Tuli kyllä kun kutsuin. Saatiin uusia liikkeen, koska tuomarin mielestä  oli kohtuuton häiriö, ja toisella yrityksellä liike onnistui hyvin. Z meni hyvin.

Sitten Demi sai mennä autoon huilimaan. Kun seuraava osa alkoi oli kyllä niin kuuma, että Demi vaan läähätti ja väsähti, mä en ymmärrä mutta mun koirat (Molli ja Demi) eivät kestä kuumuutta:(

Luoksetulossa pysähtyi hyvin, mutta seisomisen jälkeen tuli ravissa kieli pitkänä. Kaukkareissa seisominen takkuili, tuplakäskyjä siinä, muuten ok, sitten se peevelin hyppynouto jolloin heitin kapulan vinosti ja Demi kiersi esteen takaisin tullessa. Sinne meni meidän ykköstulos:( Ruutu oli viimeisenä ja se meni hyvin, vaikka Demi kyllä jahtasi kärpäisiä matkalla mun luokse. Mutta että niin helppo liike kun hyppynouto menee nollille on kyllä vaikeita niellä ja kun se oli vielä mun oma moka. Kyllä harmittaa.

Pisteitä saatiin seuraavasti: Istuminen 0, paikallamakaaminen 10, seuraaminen 9,5, Zeta 10, luoksetulo 8,5, ruutu 9, ohjattu 9,5, hyppynouto 0, tunnarit 8,5, kaukkarit 8.  234,5 ja kakkostulos.

Ja tässä Mollista vaihteeksi vähän kuvia

011.jpg
032.jpg
033.jpg
061.jpg
093.jpg
1.jpg
092.jpg

Demi

 


Kommentit

4.10.2011 11:56  Maahiset

Nyt voi hihitellä tuolle kuvalle, joss muut istuvat ja TVA Demi makaa! se on hauska! vaikkei silloin ollutkaan hauska.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini