Paljon mukavia treenjeä

Share |

Maanantai 25.4.2011 klo 20:22


On se niin mukavaa kun vihdoinkin on kevät, ja voi treenata ja lenkkeillä koirien kanssa metsässä. Hui, kyllä oli pitkä ja kamala talvi:(

Demi on saanut puuhailla oikein urakalla, kun mamma vihdoinkin heräsi talviunesta.

Tuulan, Åken ja Neeron kanssa mentiin tekemään kevään ensimmäinen metsäjälki, ja esineruutu. Jälki ei mennyt ihan putkeen, vähän epävarmuutta, mutta 5 keppiä kuudesta löytyi, ja loppuun päästiin. Esineruutu meni ihan OK.

Eilen mentiin Tarjan ja Pradan kanssa treenaamaan tokoa, mutta ensin tallattiin koirille pellolle jälkeä. Jäljet saivat vanheta tokotreenin aikana.

Tokossa meni muut liikkeet ihan jees, paitsi luoksetulo. Demi on niin pätevä ja tietää kyllä ihan itse että  pitää pysähtyä...  Joten nyt  paljon suoria luoksetuloja.

Kokeiltiin myös PK esteet ja nouto niiden yli. 80 sentin esteen yli Demi hyppäsi näppärästi, ja luovuttikin edessä!! Hyvä muisti pikkukoiralla. A-este on hauska Demin mielestä, ei ollut ihan jyrkkä, mutta ei ihan loivaakaan, hyvin sekin meni, sekä kapulan kanssa että ilman.

Jälkikin meni parempi kun metsässä, hyvin pysyi nenä maassa, ja motivaatiokin oli paljon parempi.

Tänään treenattiin NOMEA Andrean ja Ebban kanssa. Nomea ollaan kyllä treenattu säännöllisisti myös talvella. Demi on edistynyt ihan valtavasti, eikä varisten kanssa ole enää ongelmia.  On se vaan ihan paras laji:)

Galleriassa uusia kuvia.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini