Surua mutta myös iloa

Share |

Lauantai 12.3.2011 klo 2:58


Ida on poissa. Ja se meni niin nopeasti. Ida meni muutamassa päivässä niin huonoon kuntoon että päätin antaa sen nukkua pois. Käytiin eläinlääkärissä joka totesi että ainakin sydämmessä oli jotain, ja sillä oli nestettä vatsassa. Ida sai sydänlääkettä ja nesteenpoistolääkkeitä, mutta kunto vaan heikkeni. Nyt on mun pieni Ida enkelikoira:(:(  Voi miten se voikaan olla niin kamalaa...

Tässä vielä yksi kuva missä Ida on mukana... :( on sitten varmasti viimeinen.

Mutta elämä jatkuu ja nyt täytyy huolehtia näistä kun on vielä täällä, ja toivottavasti Emma ei lähde ihan heti perään. (eikä tietenkään kukaan muukaan)

Demin kanssa olen treenannut nomea aika säännöllisesti.  Andrea otti muutama viikkoa sitten pari varista mukaan treeneihin ja Demi nouti niitä ilman ongelmia. Eilen tehtiin koko treenin variksilla, ja hyvin meni. Olen todella iloinen siitä. Toivottavasti se jatkuu näin, ilman takapakkia. Muutenkin Demi toimii hyvin nometreeneissä, on kuuliainen ja tottelevainen, ja osaa vähän sitä sun tätä. Treenit pitää kai vähän vaikeuttaa, jotenkin tuntuu siltä että me aina jauhataan sitä samaa... mutta nyt oma into treenata nousi ihan huimasti kun varikset kelpasivat Demille, ehkä saan nyt enemmän inspistä suunnitella treenit jatkossa vähän paremmin.

Tokoa ollaan harjoiteltu viime aikoina myös vähän ahkerammin. Ensimmäinen EVL:n startti on suunniteltu toukokuuhun. Mutta paljon enemmän pitäisi kyllä treenata. Kunhan lumet sulaa, on kivempi treenata myös tokoa.

Myös hakua ollaan harjoiteltu aina silloin tällöin, lähinnä ilmaisuja. Demistä tulee nyt haukkuva hakukoira:) Sekin nappasi rullan liian herkästi suuhunsa, joten en jaksa noiden rullien kanssa vääntää, kokeillaan nyt tätä. Demi haukkuu kyllä, mutta onko Demi riittävän rohkea haukkua maalimiestä  yksin metsässä, se on sitten toinen juttu. Lähinnä koetilanteessa mietin, treeneissä tuttujen maalimiesten kanssa ei varmaankaan ole ongelmia. Mutta kokeillaan nyt tätä.

Molli ja Emma voi hyvin. Molli täyttää kohta 10 vuotta. Voi kauhistus, miten aika menee nopeasti!


Kommentit

13.3.2011 0:05  Pia

Otan osaa Åsa ja perhe =(

Mutta toivottelen myös oikein mukavaa kevään odotusta ja treeni-iloa =)

13.3.2011 12:24  Åsa

Kiitos Pia! Mukavaa kevään odotusta sinullekin, ja onnittelut Martin TVA:sta vielä kerran!

16.3.2011 9:47  Katja ja karvakorvat

Voi Ida :(
Ihana tuo viimeinen yhteinen kuva. Jaksamista teidän perheelle.

Toivottavasti nähdään vaikka tokokisojen merkeissä. Ilmoitin Milon juuri toukokuulle tokokisaan. Vielä mennään avoimeen, jos vaikka se TK2 saataisiin.

16.3.2011 12:11  Åsa

Kiitos Katja.
Meilläkin on Inkoossa tokokoe toukokuussa, oletko tulossa sinne?
Teillähän on mennyt tosi hyvin, joten TK2 saatte varmasti ihan helposti:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini