Molli se osaa yllättää:)

Share |

Tiistai 27.4.2010 klo 23:30


Optimistisenä ihmisenä lähdin koirien kanssa metsään, mukana kolme vaakkua, jos vaikka Demi innostuisi variksista:) Kaveriksi tuli myös Neero flatti. Neerohan nouti variksia kun ei olisi muuta elämässä tehnytkään, ja sitten ajattelin että täytyy kokeilla miten  Molli suhtautuu variksiin...  ja Mollihan haki ruudusta variksia suurella innolla!!! Ei Molli kyllä nuorena variksista innostunut. Mutta nyt innostui. Hieno pehmeä ote ja hieno luovutus. Voi miten mun Molli osaa olla ihana! Ja kyllähän Demikin nouti variksia, vähän pitkin hampain, mutta ihan itse ilman kannustamista, joten hienosti meni:) On nuo koirat niin outoja otuksia, ei niitä aina ymmärtää.

Tänään treenasin tokoakin Demin kanssa, ja sekin sujui tänään ihan kivasti. Demi oli taas iloinen ja hyvin mukana. Eiköhän tää tästä alkaa taas sujumaan, kunhan en vaadi siltä liikaa.

Sain kuvia ja videoita hyppyykurssista. Tässä Demi hyppää 90 cm. Viime viikolla sille iski uskonpuutetta, eikä uskaltanut hypätä yhtä korkeasti, mutta sillähän oli muutenkin mieli vähän maassa, eikä energia oikein riittänyt. Tällä viikolla pidetään paussia, ensi viikolla mennään taas tsekkaamaan miten hypyt sujuu. Kaikki kuvat löytyy galleriasta.

Kuvaaja: Juho-Matti Heikkilä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini