Eläkeläinen tokoilemassa

Share |

Lauantai 16.5.2009 klo 19:15


Osallistuimme Mollin kanssa tänään Siuntion tokoon ja päivän saldo oli jälleen kerran kakkostulos, 250p eli vaan 6 pistettä ykköstuloksesta..  voi vitsi ja argghh miten taas harmittaa...Kaikesta liikkeistä saatiin pisteitä, mitään ei mennyt nollille, mutta kun kaukkareista tuli vaan 5, ja luoksetulosta 6, niin sinne se meni taas meidän ykköstulos. Oli Molli vähän dieseli, niin kun aina kisoissa, mutta aika hyvin teki kuitenkin.

Tuomarina oli Hannele Pörsti.

Ja tässä pisteet: Istuminen: 10, paikalla makaaminen: 9, seuraaminen: 8,5, idari: 7, luoksetulo: 6, ruutu: 8, ohjattu: 8, hyppynouto metalli: 9, tunnari: 9,5 ja kaukkarit: 5.

Pisteitä meni tuplakäskyistä, kun ei lähtenyt ekalla käskyllä merkille ohjatussa, eikä ruudussakaan. Idarissa seuraaminen oli ihan kamalaa, ja ne peevelin kaukkarit, kun ei noussut ekalla käskyllä istumaan, ja sitten jäi yksi seisominen kokonaan pois, kun katteli muualle, ja luoksetulossakin annoin jotain ylimääräisiä käskyjä, ja pysähdykset olivat hitaita.... no se siitä... uusi yritys viikon päästä:)

Ilmahan oli aivan upea, ja jäin katsomaan meidän tokoryhmäläisten alo suoritukset ja hienoja tuloksia tuli taas. Jessica ja Mira loistivat jälleen, saivat 183 p, KP ja sij 1, aika hyvä startti kisauralle. Tämä oli parivaljakon ensimmäinen virallinen koe. Myös Tarja ja Prada saivat ykkösen. Paljon Onnea Jessicalle ja Tarjalle!!

Minä treenasin Demin kanssa kehän vierellä, ja kivasti meni treenit. Mä en viitsi mennä uudestaan alokasluokkaan Demin kanssa, koska en halua rassata sitä turhaan. Harjoitellaan ja käydään sitten jossain vaiheessa avoimessa.. 

Olen tilannut Räihälle aikaa, mutta luulen että perun sen, koska näyttää siltä kun varvas ei olekaan enää kipeä.. enkä mä turhaan sille mitään kortisoonia hae.. saa nähdä ensi viikon alussa miltäs näyttää.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini