Kiitos!

Share |

Keskiviikko 29.4.2009 klo 23.58


Kiitos kaikille onnitteluista vieraskirjassamme, blogissa, sähköpostitse ja tekstarilla!  Puh, en osannut odottaa näin paljon onnitteluja.. :) Mutta oli todella mukava huomata että Demi toimii myös kisoissa, ja tästä on hyvä jatkaa kohti avointa luokkaa:)

Maanantaina taipparikursilla treenattiin riistoilla. Lokki oli Demin mielestä oikein ihana ja tietysti kani, mutta varis oli vieläkin vähän ällö. Mutta nosti ja kantoi sen kuitenkin. Taipparitreenin jälkeen jäin vielä Kirsin, Hannan, Andrean ja Heidin kanssa treenaamaan, ja tein Demille kakkosmarkkeerauksia. Tämä harjoitus tehtiin dameilla. Alussa Demi oli todella kiinnostunut daminheittäjästä, ja minä töpeksin vähän, mutta saatin me sitten lopuksi yksi onnistunutkin suoritus. Ilta oli lämmin ja ihana, hyttysetkin olivat heränneet, voi jessus minkäkokoisia hyttysiä!!

Eilen, ennen kun itse menin kouluttamaan,  treenasin sekä Demin että Mollin kanssa vähän tokoa. Demin kanssa harjoittelin noutoa, tai vaan sitä kapulan nostoa ja paluuvauhtia, ihan vähän seuraamista ja luoksetulon pysähdyksiä. Molli harjoitteli seuraamista, ohjattua ja ruutua.

Alhaalla kuvia maanantain riistatreeneistä. Kuvaaja: Hanna Miikkulainen

 
blog1.jpg

 blog23.jpg


Kommentit

2.5.2009 9.56  Seija

ONNEA-ONNEA-ONNEA!
Mä olen ollut pihalla kuin lumiukko, vasta nyt istun lukemassa tapahtumia!
Hienoa Åsa ja Demi!

3.5.2009 22.54  Åsa

Kiitos onnitteluista:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini