Alkuviikon treenit

Share |

Keskiviikko 8.4.2009 klo 23.18


Maanantaina oltiin taipparikursilla, mutta se treeni ei mennyt ihan nappiin. Oltiin sellaisessa paikassa jossa oli ihan valtavasti hajuja, lehmänkakkaa ja muuta ihanaa, joten Demi ei oikein keskittynyt noutohommiin. Sai treenin alussa hepulinkin, ja lähti Hannaa moikkaamaan, eikä meinannut totella.. Silloin mun olisi pitänyt puuttua tuohon pellelyyn heti, mutta se on niin ihmeellistä kun itse on "oppilas", niin  käyttäytyy kun ei olisi omat aivot ollenkaan:(:(  Päivän ohjelmassa oli markkeerauksia, mutta kun meitä oli vaan 4, niin niitä markkeerauksia tuli niin valtava määrä joka koiralle, että ainakin Demin motivaatio laski, aivan liian monta toistoja.

Tiistaina oli kivat tokotreenit. Pystytettiin kehää ja Maarit ja Tiina vetivät treenin, Oli kiva olla myös tokotreeneissä "oppilas" ja keskittyä vaan omaan koiraan. Mollikin oli mukana, ja Molli otti ruutua ohjattua, hyppyä, luoksetuloa ja seuraamista, ja Molli oli reipas. Demille otettiin luoksepäästävyys, paikallolo, hyppyä ja seuraamista. Kiva ja onnistunut treeni.

Tänään mentiin Hannan ja Madden kanssa treenamaan noutamista. Ilma oli aivan upea, ja treeni meni super hienosti. Tehtiin ensin hakuruutu dameilla. Kokeilin ensin Demille niin että damit olivat valmiina ruuduussa, mutta Demi ei oikein osannut, joten Hanna meni nostamaan damit, sen jälkeen sujuikin Demin haku aivan loistavasti. Ensin Demi sai tuoda 2 damia + markkeerausdamin jonka Hanna heitti. Sitten joutui puuhun kiinni kun Madde pääsi noutamaan. Toisella kierroksella sai taas noutaa 2 damia, ja sen jälkeen otettiin molemmat koirat noutamaan vuorotellen. Ensin joutuivat odottaa, kun vietiin Hannan kanssa damit ruutuun. Demi odotti hienosti vaikka oli irti. Tämäkin harjoitus meni hyvin, Demi sai taas noutaa 2 damia, jonka jälkeen sai jäädä odottaamaan, kun me Hannan kanssa haettiin loput damit pois ruudusta. Hyvä malttitreeni, joka onnistui hyvin. Demi istui hyvin paikallaan, eikä koko treenin aikana yrittänyt varaslähteä. Ja damit Demi toi vauhdilla ja suoraviivaisesti minulle.

Demin varisprojekti on jatkunut kotipihalla, ja hyvin on mennyt. Tänään otin varis mukaan metsään, koska halusin tsekata että tuoko Demi sen muuallakin kun pihalla. Hakuruudun jälkeen, sai koirat mennä vähän aika  autoon huilimaan. Sitten  tehtiin variksella pari kertaa linjaa. Vitsi olin iloinen kun Demi ei epäröinyt ollenkaan vaan toi variksen saman tien, ei nyt ihan samalla vauhdilla kun tuo damit, mutta ihan hyvin kuitenkin.

Lopuksi tehtiin laahausjälki kanilla. Voi jösses millä vauhdilla Demi lähti jälkeä pitkin, ensin juoksi ohi, mutta palasi takaisin ja ei kestänyt kauan niin Demi tuli ylpeänä likkana kani suussa.

Olipas meillä kiva treeni! Nyt on pari päivää lepoa, lauantaina mennään sisarusten kanssa treenaamaan WT juttuja, ja sunnutaina on Virve Sormusen  toko valmennus. Toivottavasti on kiva ilma.

Hanna otti kuvia. Tämän päivän treenikuvat löytyy täältä.  Kuvat Hanna Miikkulainen

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini