Suunnitelmia

Share |

Torstai 2.4.2009 klo 19.21


 Tiistaina pidettiin tokotreenit Inkoon kirkon parkkipaikalla, kun museokenttä oli niin märkä ja täynnä loskaa. Me mentiin Tarjan ja Pian kanssa aikaisemmin treenaamaan meidän koirat. Mä en ottanut Demille juuri mitään koska olin treenannut Demin kanssa jo päivällä seuraamista ja hyppyä, ja vähän noutamistakin. Mutta Mollin kanssa otin ohjattua molempiin suuntiin, sekä ruutua pariin otteeseen, ja myös seuraamista. Tämä treeni meni ihan OK. 

Tänään otin Demille taas vähän kaikkea ihan leikin varjolla, narupallon kanssa riehuttiin ja kivaa oli. Lauantaina on tarkoitusta lähteä Hankoon möllitokoon. Siellä on Ralf tuomarina, hän ei anna edes möllitokossa säälipisteitä, ja se on ihan hyvä juttu se, koska sen jälkeen tietää uskaltaako ilmoittaa Demiä Inkoon tokoon. Ilmoitin Demiä (Kirsin ja Katin innoittamana) Uudenmaan WT kokeeseen. Osallistumme epäviralliseen nuorten luokkaan. Kivaa ja vähän jännää startata täysin uudessa lajissa. 

Demillä on nyt ensimmäinen kunnon karvanlähtökin. Tänään harjasin furminaatorilla ja leikkasin kaikki töröttävät hapsut pois, ja sen jälkeen joutui pesulle. Nyt näyttää ihan siistiltä, vaikka jo pelkäsin että Demistä tulee ihan kalju, koska karvaa lähti niin että iho paistaa läpi... Huomenna on Mollin vuoro, myös Mollilla on karvanlähtö.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini