Molli ja Demi ovat taas treenanneet

Share |

Tiistai 4.11.2008 klo 22:24


Eilen mentiin Tuulan ja Tainan kanssa Lohjan kentälle. Tarkoitusta oli treenata tottista ja käydä rauniolla ottamaan umppareita. Sinne tuli sitten myös Mikko sakemanni pennunsa kanssa, ja Eija, Friidun kanssa. Aloitettiin tottistreeneillä, ja Taina oli taas reilu, ja jaksoi katsoa meidän kaikkien treenit. Demille otin perusasentoja ja välillä 2 askelta seuraamista, nyt homma oli paljon järkevämpi, kun tokotreeneissä edellispäivänä.

 Mollia yritin saada ryömimään:) kyllähän Molli yritti, muttei se nyt ihan ryömimiseksi voi sanoa.

Tottiksen jälkeen mentiin raunioradalle. Mikko joutui maalimieheksi meille kaikille, kun meillä on aina pula mies-maalimiehistä. Kaikki halusi tietysi käyttää tilaisuuden hyväksi, ja Mikko joutui istua roskiksessa aika monta kertaa. Demi sai nähdä kun Mikko meni roskikseen, ovi jätettiin sen verran auki että Demi sai nokkansa työnnetty rakoon. Demi piti kyllä aikamoinen show, kun oli utelias, ja halusi mennä syömään namit, mutta kun rohkeus meinasi taas kerran pettää. Taas se haukkui ja pyöri ennen kun voitti pelkonsa ja meni syömään namit. Kun Mikko tuli ulos roskiksesta, sai Demi hepulin, ja paineli ympäri rauniorataa namipurkki suussa, ja löi koko homma leikiksi, ja meni se loppujen lopuksi Mikon luoksekin. Hyvä treeni jälleen kerran Demille. Tällä tavalla Demin itseluottamus kasvaa.

Molli sai hakea Mikkoa:) pimeästä huoneesta, se oli Mollille helppo nakki.

Demi mutapellolla

Tänään olen jatkanut Demin sivulletulotreenit Tainan neuvojen mukaan, ja nyt alkaa Demi olemaan jo todella skarppina, kun odottaa" zip" sanan=vapautus käskyn, ja lelu lentää. Hauskaa.

Mollin kanssa treenasin tänään tokoa. Kaukkarit, metallia, hyppy-noutoa ja tunnarit. Kaukkarit sujuivat tänään oikein hyvin, tunnarissa toi oikean, eikä koskenut muut kapulat, ja jopa metalli tuli reippaasti kun pelleilin sen kanssa riittävän paljon. Mutta vauhtia ja intoa olisi kyllä saanut olla enemmän....

Lenkkeiltiin taas mutapellolla, ja tänään Demi ei karannut:) ja jopa luoksetulo toimi kun oli lelu taskussa ja leikittiin joka kertaa kun Demi tuli mun luokse.

Avainsanat: tottis, haku


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini